Jullovsspecial – Lördagen den 29 DECEMBER Kl.13-16

Kollektivt tecknande: Prickar, streck och lite till…

Den grafiska linjen och det vita pappret är grundstenarna i teckning och här tar vi vårt avstamp. På ett lekfullt sätt utforskar vi tillsammans det kollektiva tecknandet och dess potential. Vi tecknar stort och smått, uppe och nere och runt om. Vi byter plats med varandra, släpper mitt och låter det bli ditt. Vi utmanar våra föreställningar och hittar nya oväntade möten genom kreativ frihet och konstnärligt tänkande.

NÄR: Lördagen den 29 DECEMBER Klockan 13-16 OBS! Begränsat antal platser. Föranmälan via sms: 073 626 15 82

FÖR DIG SOM ÄR: från 6 år

KONTAKTPESON/MER INFORMATION: Anna Linnea Liljeholm hello@annaliljeholm.com 073 626 15 82

Ledare: Mitt namn är Anna Linnea Liljeholm och jag är 36 år gammal. Jag tog min Master från Steneby- högskolan för design och konsthantverk 2012 och bodde efter det, några år i Visby. Sedan december 2014 är jag bosatt och verksam textilkonstnär och tecknare i Lilla Dicka utanför Avesta. Mitt konstnärskap vilar i ett gränsland mellan bildkonst och konsthantverk. Handens arbete är viktigt men samtidigt underordnat det konstnärliga uttrycket och visionen. Mötet mellan den textila linjen och den tecknade är alltid ett närvarande element i min process. Med en idé om att teckning är en teknik som inte är bunden till särskilda material bygger jag intuitivt med linjer, ytor och form. På min hemsida www.annaliljeholm.com hittar ni en presentation av mitt konstnärskap samt CV